Der einfachste weg zu Köchin Gut Western Omelette - Schmecken Garantiert Allen!

Western Omelette. French omelets are smooth and sunny yellow with the filling rolled neatly inside. This is a western American-style omelet; the goodies are mixed up with the egg and given a good tanning in the pan. Set filling mixture aside in a small bowl and keep warm.

Western Omelette In a large bowl whisk together the milk and eggs until frothy. In a large non-stick pan, melt one tablespoon of butter. Add half of the onions and bell pepper and cook, stirring until translucent. Mutter. Western Omelette sehr gut geeignet, um mit der Familie und Verwandten zu essen. Keine Angst vor Schwierigkeiten, denn ein gesundes Menü zuzubereiten dauert nicht lange. Das Rezept ist einfach und die benötigten Zutaten sind leicht zu finden. Du kannst haben Western Omelette using 8 zutaten und 4 zubereitung. So kochst du es.

Zutaten von Western Omelette

  1. Brauchen 4 von Eier.
  2. Benötigen 2 von Paprika.
  3. Du brauchst 1 von Zwiebel groß.
  4. Bereit 1 Scheibe von Kochschinken (1 cm dick).
  5. Bereiten 1 TL von Öl.
  6. Notwendigkeit von Salz, Pfeffer, Chilipulver.
  7. Notwendigkeit 2 EL von Gartenkräuter.
  8. Benötigen 2 EL von Frischkäse Balance.

Add half of the ham and cook for one more minute, stirring. Our Western Omelet delivers the classic diner-style overstuffed package brimming with bell peppers, ham, and cheese--perfect for a light breakfast, brunch, lunch, or dinner. Heat the butter in a non-stick skillet over medium high heat until quite hot. Add the egg mixture and cook, lifting edges up and swirling pan to allow the uncooked eggs to flow.

Western Omelette Anleitung

  1. Zwiebeln schälen, Paprika waschen und entkernen. Schinken, Zwiebel und Paprika fein würfeln..
  2. Eier verquirlen und mit Pfeffer, Salz und Chilipulver würzen. Öl in einer Pfanne erhitzen und Eier in die Pfanne geben. Bei mittlerer Hitze und zugedeckt 10 Minuten stocken lassen..
  3. Gemüse, Zwiebel und Schinken fettfrei 5 Minuten andünsten. Kräuter und Frischkäse dazugeben, verrühren und weitere 2 Minuten erwärmen. Mit Salz und Pfeffer abschmecken..
  4. Masse auf dem Omelette verteilen und zuklappen. Auf vorgewärmten Teller servieren. 1 Portion entspricht 1 Omelette..

Turn out onto a plate, folding in have (Western style not French). The classic combination of diced ham, onion and green pepper in a folded omelette. Western Omelette With Bell Pepper, Onion, Ham, and Cheese Recipe This Western omelette truly tastes like the West, thanks to nicely browned onions, bell peppers, and ham, and a pinch of smoked paprika to give it all a whiff of campfire smoke. Remove from heat and cool to room temperature. Combine Cheddar cheese, milk, eggs, bell pepper, onion, garlic, black pepper, sugar, and salt in a bowl.

Post a Comment

0 Comments